نگهداری محصولات پروتئینی ، میوه و سبزیجات، آجیل و خشکبار، گندم ، آرد ، غلات و.. یکی از مهم ترین تکنیک های فراوری می باشد و هدف از آن افزایش زمان ماندگاری و حفظ کیفیت محصول از حیث رنگ، طعم، بود و بافت است. استفاده از ازن در انبار ها و سردخانه ها یک روش با کارایی بالا است که انتظارات ذیل را میتواند برآورده سازد:
- تازه نگهداشتن تا حد امکان
- افزایش ماندگاری و ایمن نگهداشتن تاحد ممکن
- حفظ واد مغذی
- جلوگیری از فساد
- ارزان و مقرون به صرفه
- حفظ کیفیت محصول (رنگ/ طعم/ بافت)
- کاهش بارمیکروبی هوا
- حذف بوهای نامطبوع