استفاده از ازن در انبار ها و سردخانه

نگهداری محصولات پروتئینی ، میوه و سبزیجات، آجیل و خشکبار، گندم ، آرد ، غلات و.. یکی از مهم ترین تکنیک های فراوری می باشد و هدف از آن افزایش زمان ماندگاری و حفظ کیفیت محصول از حیث رنگ، طعم، بود و بافت است.  استفاده از ازن در انبار ها و سردخانه ها یک روش با کارایی بالا است که انتظارات ذیل را میتواند برآورده سازد:

  1. تازه نگهداشتن تا حد امکان
  2. افزایش ماندگاری و ایمن نگهداشتن تاحد ممکن
  3. حفظ واد مغذی
  4. جلوگیری از فساد 
  5. ارزان و مقرون به صرفه 
  6. حفظ کیفیت محصول (رنگ/ طعم/ بافت)
  7. کاهش بارمیکروبی هوا
  8. حذف بوهای نامطبوع

برای خرید یا دریافت مشاوره فرم زیر را پر کنید

کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به ازن تجهیز نوین ميباشد | طراحی سايت و سئو توسط آژانس دیجیتال مارکتینگ پارس وب